фото: pixabay.comМарк Еспер заяви, че през есента в Афганистан ще има

...
фото: pixabay.comМарк Еспер заяви, че през есента в Афганистан ще има
Коментари Харесай

САЩ ще остави в Афганистан под 5 000 военни

фото: pixabay.com

Марк Еспер съобщи, че през есента в Афганистан ще има по-малко от 5 хиляди американски военни, съобщи ТАСС

Според американският министър на защитата мирният развой в Афганистан " не е съвършен, само че постепенно напредва ”.

До края на ноември американските управляващи имат намерение да понижат американския боен контингент в Афганистан до под 5 хиляди души. Това заяви в събота министърът на защитата на Съединени американски щати Марк Еспър за Fox News.

" Имаме желание да понижим наличието на военните си до по-малко от 5000 души до края на ноември ", сподели той. „ Трябва да осведомяваме Конгреса на Съединени американски щати за това, по какъв начин ще се случи това <...> Ние имаме вяра, че можем да осъществим всички съществени задания, на първо място това е да подсигуряваме, че Съединените щати не са застрашени от терористи, идващи от Афганистан ", добави той.

Еспер съобщи, че мирният развой в Афганистан " не е съвършен, само че постепенно напредва ”. " Това е сложен път, само че те реализират прогрес всяка седмица ", сподели той.

По-рано президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати имат намерение скоро да понижат броя на военния контингент в Афганистан на 4 хиляди души. Той акцентира, че в Афганистан в деня на президентските избори в Съединени американски щати на 3 ноември може би ще има сред 4 000 и 5 000 американски военнослужещи./ Канал 3

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР